Светът е голям и чудеса дебнат отвсякъде! Жена се сдоби не

...
Светът е голям и чудеса дебнат отвсякъде! Жена се сдоби не
Коментари Харесай

Жена, бременна със 7 бебета, в крайна сметка роди 9

Светът е огромен и чудеса дебнат отвред! Жена се снабди не с едно, две или три деца едновременно, а с цели девет! Чудото се случило във вторник, а щастливката е млада майка от Мали, написа BBC.

Преди раждането ултразвукът показвал съществуването на седем бебета в утробата на 25-годишната Халима Сисе, само че какво било учудването на лекарите, когато се оказало, че появяването си на белия свят на открито очаквали още две мъничета.

Бременността на Халима с толкоз доста бебета притегли вниманието на водачите на западноафриканската страна още преди раждането на рожбите ѝ. След като през месец март лекарите съобщили, че дамата се нуждае от профилирана помощ поради препълнената ѝ вътрешност, управляващите реагирали мълниеносно и се притекли на помощ. Така Сисе се озовала в Мароко, където родила децата си.

" Новородените – пет девойки и четири момчета, както и майката се усещат добре ", гласи радостната новина, която министърът на опазването на здравето на Мали Фант Сибиа  популяризира измежду международните медии. Децата били родени с цезарово сечение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР